Zinkwerk

Dakgoten

Is uw dakgoot hoognodig aan vervanging toe of heeft het al de nodige schade veroorzaakt? Of wilt u dit alles juist voorkomen?

Installatiebedrijf Zweers plaatst , vervangt of repareert al ruim 25 jaar dak- en kilgoten van woningen. We kunnen in principe onderscheid maken in 4 verschillende soorten van goten:

– Mastgoten
– Bakgoten
– Op maat gezette goot
– Kilgoten

Mast- en bakgoten zijn de goten die in standaard beugels worden gemonteerd. Deze goot hangt meestal ook buiten het huis. Je hebt hier keuze uit verschillende standaard maten van de goot.
Een op maat gezette goot wordt vooraf ingemeten en geleverd in stukken van 3 meter. Deze goot wordt speciaal op de fabriek gezet en ook de grote van de kraal kunnen we laten variëren. Deze goot zit vaak in een getimmerde, handgemaakte bak. Kilgoten zijn de goten om het water op te vangen tussen de pannen op het dak. Ook deze worden meestal ingemeten in het werk.

De reparatie van dakgoten realiseren wij met EPDM. Hierdoor hoeven u dakgoten niet vervangen te worden maar kunnen wij door het gebruik van EPDM u dakgoten repareren zodat deze geen lekkage meer hebben en overlast wordt voorkomen.

 

Mastgoot                                           Bakgoot

mastgoot

bakgoot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op maat gezette goot                      Kilgoten

op maat gemaakt

kilgoot