Tubovale, ovale kanaalvoering voor rechthoekige rookkanalen

Ovale kanaalvoering voor rechthoekige rookkanalen

Poujoulat biedt een duurzaam product voor de plaatsing van buizen van rechte rookkanalen, met rechthoekige doorsnede, waarvoor een cilindrisch rookkanaal een ontoereikende doorsnede zou hebben.

Het gamma enkelwandige rookkanalen Tubovale is langwerpig en heeft een continue lasnaad. Het is aangepast aan alle types verwarmingsketels op gas, stookolie, hout en aan schoorstenen, kachels, inzethaarden en gesloten haarden.

Met dit systeem kan het rendement van apparaten worden verhoogd door een dimensionering aan te brengen die is aangepast aan het verwarmingsapparaat, een verbeterde trek en een perfecte dichtheid.

Poujoulat biedt een compleet gamma van accessoires voor het verzekeren van de installatie en het onderhoud van het rookkanaal. Met een rond-ovale aansluiter kan het rookkanaal Tubovale worden aangepast aan een stijf, rond rookkanaal of rechtstreeks op de uitgang van het verwarmingsapparaat.

De kwaliteit van de producten van Poujoulat wordt erkend en aangeprezen door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingsapparaten