Tubaginox, starre kanaalvoering voor bestaand rookkannaal

Starre kanaalvoering voor bestaand rookkanaalTubaginox

Een duurzaam product voor de renovatie van rookkanalen van gemetselde rookkanalen die niet alle veiligheidsgaranties bieden. Het gamma Tubaginox is aangepast aan de traditionele, rechte rookkanalen. Het kan gemakkelijk worden aangesloten op alle apparaattypes op gas, stookolie, hout…

De thermische regelgeving (EPB) is gericht op het verduurzamen van de algemene thermische prestaties van gebouwen, door het energieverbruik en de uitstoot van broeikasgassen te verlagen. Dit product voldoet perfect aan deze doelstellingen.

Met dit systeem kan het rendement van verwarmingsapparaten worden verhoogd door een dimensionering aan te brengen die is aangepast aan het verwarmingsapparaat, een verbeterde trek en een perfecte dichtheid.

Installatiebedrijf Zweers biedt een compleet gamma van accessoires voor het verzekeren van de installatie en het onderhoud van het rookkanaal.

De kwaliteit van de producten van Poujoulat wordt erkend en aangeprezen door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingsapparaten.

Tubaginox heeft de CE-markering met certificaatnummer 0071-CPD-0025.