Schoorstenen

Al meer dan 30 jaar hebben de schoorstenen van Poujoulat een reputatie opgebouwd door hun kwaliteit, vormgeving en prestaties. Ze maken gebruik van de modernste technieken en worden onderworpen aan permanente tests in laboratoria. Daarom heeft Installatiebedrijf Zweers voor de schoorstenen van Poujoulat gekozen.

Zowel in nieuwbouwwoningen als bij renovaties garandeert Installatiebedrijf Zweers dat de schoorstenen een perfecte rookafvoer hebben en bieden we het voordeel van een snelle en betrouwbare plaatsing met respect voor alle normen en veiligheid. Er is geen enkele bijkomende dichting of afwerking nodig, wat tussenkomsten op het dak tot een minimum beperkt en serviceverlening overbodig maakt.

Door het zeer diverse gamma van schoorstenen vormt geen enkel klassiek of hedendaags constructietype een probleem, en is ook de betrokken regio niet van belang. Wij van Intallatiebedrijf Zweers zorgen ervoor dat uw schoorsteen goed en veilig is.

Voor meer informatie over:
aansluiting rookkanalen met enkele wand (klik hier)
drie- en dubbelwandige rookkanalen (klik hier)
kanaalvoering (klik hier)
ventilatie (klik hier)

 

logout,

Schoorsteen Therminox

Ronde schoorsteen van roestvrij staal die kan worden aangepast aan alle bedekkingsmaterialen en alle hellingen. De schoorsteen verzekert een perfecte rookafvoer en een totale werkingsveiligheid.


logout,

Schoorsteen Luminance

Gamma van schoorstenen van de nieuwe generatie, ontwikkeld voor de integratie in moderne en hedendaagse constructies met aandacht voor een hoge milieukwaliteit en een duurzame ontwikkeling.


logout,

Schoorsteen Optimale

Gamma van schoorstenen gericht op de moderne en hedendaagse woning, geschikt voor een perfecte rookafvoer en een totale werkingsveiligheid.


logout,

Schoorsteen Tradinov vierkant

Gamma van vierkante schoorstenen die aanpasbaar zijn aan de helling en beschikbaar zijn in talloze afwerkingen. Het is bedoeld voor nieuwbouw in eengezinswoningen en is perfect aangepast aan de nieuwe thermische regelgeving.


logout,

Schoorsteen Tradinov rechthoekig

Gamma rechthoekige schoorstenen, bedoeld voor nieuwbouw in eengezinswoningen. Het wordt droog geplaatst, zonder ruwbouwwerken en zonder structuurversteviging.


logout,

Schoorsteen rechthoekige nok

Bedoeld voor constructie of renovatie in eengezinswoningen. De schoorsteen rechthoekige nok bestaat voor een bedekking met leisteen of dakpannen. De schoorsteen beantwoordt zo aan de architecturale stijl van de woning en verzekert een perfecte rookafvoer en een totale werkingsveiligheid.


logout,

Schoorsteen Carrée

Deze traditionele schoorsteen met vierkante vorm bestaat in verschillende configuraties (plat dak, hellend dak, nok, 3 hellingen, 4 hellingen). Hij kan dus worden aangepast aan elk constructietype.


logout,

Schoorsteen Polyvalent

De schoorsteen Polyvalent is de universele oplossing bij zowel nieuwbouwwoningen als renovatiewerken en is geschikt voor alle projecttypes. Hij is aanpasbaar aan alle bedekkingsmaterialen.


logout,

Schoorsteen dubbel, rechthoekig rookkanaal

Deze schoorsteen is de ideale oplossing voor de aansluiting van twee verwarmingsapparaten. Hij wordt op maat gemaakt in functie van de dakhelling.


logout,

Schoorsteen Combiflue

Deze schoorsteen is bijzonder aangepast aan woningen met lage energie en aan renovaties. Hij bestaat uit één stuk en is geschikt voor een dakdoorsteek van technische afvoeringen van de woning (condensatieketel, ventilatiegroep en sanitaire ontluchting).


logout,

Schoorsteen Multiflux

De schoorsteen Multiflux kunnen worden bijeengebracht in een enkele dakuitgang, de rookafvoer van de verwarmingsketel of het verwarmingsapparaat op hout, de ventilatieafvoer en de ventilatie van de sanitaire uitlaat.