Schoorsteen Tradinov vierkant

Schoorsteen Tradinov vierkanteSchoorsteen Tradinov vierkante Schoorsteen Tradinov vierkante Schoorsteen Tradinov vierkante

Schoorsteen metaal voor eengezinswoningen

De schoorsteen Tradinov wordt geleverd met een geïsoleerd rookkanaal en zorgt voor een perfecte rookafvoer en een totale werkingsveiligheid. Het dakdoorvoer is echt industrieel op maat gemaakt en garandeert een onmiddellijke en perfecte dichtheid, ongeacht de helling van het dak en het bedekkingsmateriaal.

Door het principe van verstelling op de bouwplaats kan een hellingsverschil van 10 % worden gecompenseerd. De schoorsteen is ook altijd verticaal.

De schoorsteen Tradinov vierkant wordt droog geplaatst, zonder ruwbouwwerken en zonder structuurversteviging. De schoorsteen is bedoeld voor nieuwbouw in eengezinswoningen en is perfect aangepast aan de nieuwe thermische regelgeving.

De steun is beschikbaar in talloze afwerkingen (gladde verf, pleister of baksteen) en kan worden uitgerust met verschillende types beschermkappen.

De kwaliteit van de producten van Poujoulat wordt erkend en aangeprezen door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingsapparaten.