Schoorsteen Optimale

 

Schoorsteen metaal voor moderne en hedendaagse woningenSchoorsteen Optimale Schoorsteen Optimale

Schoorsteen metaal voor moderne en hedendaagse woningen

Optimale is het pronkstuk van het gamma schoorstenen van Poujoulat en is volledig gericht op de moderne en hedendaagse woning.

De dichtheid van het dak wordt verzekerd door een dakdoorvoer gemaakt in de fabriek volgens de helling en het bedekkingsmateriaal. De bevestiging op de structuur met het bevestigingsframe FSB zorgt voor een optimale stabiliteit.

De schoorsteen wordt geleverd met een geïsoleerd rookkanaal en zorgt voor een perfecte rookafvoer en een totale werkingsveiligheid.

De schoorsteen Optimale wordt droog geplaatst, zonder ruwbouwwerken en zonder structuurversteviging. De schoorsteen is bedoeld voor nieuwbouw in eengezinswoningen en is perfect aangepast aan de nieuwe thermische regelgeving.

De schoorsteen Optimale gebruikt materialen zoals roestvrij staal en afwerkingen met gesatineerde verf en biedt een grote keuze aan personaliseringsmogelijkheden.

De kwaliteit van de producten van Poujoulat wordt erkend en aangeprezen door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingsapparaten.