Schoorsteen Lumniance

Design-schoorsteen voor eengezinswoningenSchoorsteen  Luminance Schoorsteen  Luminance Schoorsteen  Luminance

Design-schoorsteen voor eengezinswoningen

Poujoulat heeft een prioritaire strategische hoofdrichtlijn geïdentificeerd, namelijk de integratie van het design als overbrenger van vernieuwing, verscheidenheid en opwaardering.

De schoorsteen Luminance is bestudeerd en ontworpen in samenwerking met designbureau IDA. Hij biedt verschillende personaliseringsmogelijkheden.

Dit gamma is ontwikkeld met aandacht voor een hoge milieukwaliteit en een duurzame ontwikkeling. Het verzekert een uitstekende trek en optimaliseert de werking van verwarmingsapparaten.

De schoorsteen Luminance steunt op dezelfde technische basis als de andere schoorstenen van POUJOULAT en garandeert dus ook kwaliteit, prestaties en een snelle plaatsing. De plaatsing gebeurt door één of twee personen, met een droge werkwijze en zonder specifiek gereedschap. De componenten worden ‘klaar voor installatie’ geleverd op de bouwplaats, in functie van de kenmerken van het huis.

Het rookkanaal Therminox kan perfect worden aangepast aan de schoorsteen Luminance.

De kwaliteit van de producten van Poujoulat wordt erkend en aangeprezen door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingsapparaten.