Schoorsteen dubbel, rechthoekig rookkanaal

Schoorsteen dubbel, rechthoekig rookkanaalSchoorsteen dubbel, rechthoekig rookkanaal Schoorsteen dubbel, rechthoekig rookkanaal

Schoorsteen ontworpen voor de aansluiting van twee verwarmingsapparaten

De schoorsteen dubbelrookkanaal rechthoekig (STDC) is de ideale oplossing voor de aansluiting van twee verwarmingsapparaten (verwarmingsketel, open of gesloten haard, inzethaard of kachel); op de rechthoekige doorsnede kunnen gemakkelijk twee rookkanalen worden aangesloten en de schoorsteen past perfect bij het volume van de constructies.

De schoorsteen is bedoeld voor inbouw in of renovaties van eengezinswoningen en  is beschikbaar in talloze modellen en verschillende afwerkingen om zoveel mogelijk de architecturale omgeving van de woningen te respecteren.

De schoorsteen dubbel rookkanaal rechthoekig wordt op maat gemaakt in functie van de helling van het dak. De dakuitgang wordt droog geplaatst, parallel of loodrecht op de nok, zonder ruwbouwwerken en zonder structuurversteviging.
De schoorsteen dubbel rookkanaal rechthoekig zorgt voor een perfecte rookafvoer en een totale werkingsveiligheid.

De kwaliteit van de producten van Poujoulat wordt erkend en aangeprezen door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingsapparatens.