Electra

Veiligheid gaat voor alles!

Dit geldt vooral de aanleg van elektrische installaties. Met toewijding en vakmanschap worden zowel licht- als krachtinstallaties voor woningen geïnstalleerd, waarbij kwaliteit en veiligheid als enige criteria gelden.
Daarom leggen wij elke installatie in en rondom gebouwen aan volgens de normen van de NEN 1010.  U kunt ons ook altijd bellen voor storingen..

Elektra vervangen en aanleggen

Wanneer de bestaande elektrische installatie binnen uw woning, of bedrijfspand dringend vervangen dient te worden, dan schakelt u de expert in. Voor het vervangen van elektra, of in situaties waarin u een nieuwe elektrische installatie wilt laten aanleggen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Betaalbaar maatwerk!

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het aanleggen van elektra en vervanging van bestaande, verouderde elektra. Wij werken naar alle bestaande veiligheidsnormen en eisen van deze tijd.

Met het aanleggen van de elektra zullen wij rekening houden met uw wensen daar waar mogelijk, tevens adviseren wij u over allerhande mogelijkheden omtrent de elektra aansluiting binnen uw pand.