Drie- en dubbelwandige rookkanalen

Installatiebedrijf Zweers biedt een compleet gamma van drie- en dubbelwandige rookkanalen, aangepast aan nieuwbouw en renovatie.

Met deze nieuwe generatie van drie- en dubbelwandige rookkanalen kan lucht worden toegevoerd en rook worden afgevoerd in eenzelfde rookkanaal en wordt zo een geoptimaliseerde werking van het verwarmingsapparaat verzekerd.

De plaatsing gebeurt snel en de ineen sluitende verbindingstechniek garandeert een dichtheid zonder dichting.

Door de drie- en dubbelwandige rookkanalen kan ook het energieverbruik worden verlaagd, en de kanalen zijn perfect aangepast aan de nieuwe thermische regelgeving.

 

logout,

Therminox TI-ZI

Geïsoleerd rookkanaal voor meerdere brandstoffen dat is aangepast aan de rookafvoer van alle types verwarmingsapparaten. Dit gamma is geschikt voor het inrichten van montages aan de binnen- of buitenkant van eengezinswoningen of gemeenschappelijke of industriële gebouwen.


logout,

PGI-systeem
Rookkanaal voor gashaarden

Het systeem gebruikt rookkanalen en concentrische eindpunten van roestvrij staal die zijn ontwikkeld voor de aansluiting van luchtdichte gashaarden en gaskachels in een eengezinswoning en het voldoet aan de EPB-doelstellingen


logout,

PGI-systeem
rookkanalen voor pelletkachels

Nieuwe generatie rookkanalen die de prestaties optimaliseert van houtpelletkachels. Het systeem PGI kan worden geïnstalleerd aan de binnen- of buitenkant van de woning.


logout,

Efficiëntie
drie wandig rookkanaal voor apparaten die werken op hout

Rookkanaal met driedubbele wand, aangepast aan de rookafvoer van verwarmingsapparaten op hout. Dit gamma is geschikt voor alle montagetypes in nieuwe of bestaande woningen.


logout,

Isolerende schelp Coqisol
Lucht dichte veiligheidsafstandplaat

Isolerende schelp rondom het rookkanaal, geplaatst op het plafond. Deze verzekert de verbinding met het isolatiemateriaal dat is voorzien in de hanenbalken en fungeert als een thermische onderbreker tussen de koude en verwarmde delen.