Corten geëmailleerd, aansluitkanalen voor kachels op hout

Aansluitkanalen voor kachels op houtCorten geëmailleerd Corten geëmailleerd

Met de rookkanalen Corten geëmailleerd  kan de aansluiting van de houtkachel op het rookkanaal worden uitgevoerd. Dit gamma bestaat uit talloze elementen en accessoires (rechte elementen, T-vormige tussenstukken, geplooide bochten…) in een grote keuze aan diameters.Hiermee kunnen alle montagetypes worden verwezenlijkt en worden de prestaties van kachels geoptimaliseerd.

Het gamma geëmailleerd staal, is cilindrisch en met continue lasnaad, garandeert een perfecte dichtheid van het apparaat.

De installatie van het aansluitkanaal gebeurt zeer snel met een eenvoudige, ineensluitende verbinding mannelijk/vrouwelijk.

Dit gamma is beschikbaar in verschillende afwerkingen: glanzend bruin, mat grijs, glanzend wit, mat zwart en glanzend zwart. Het kan worden uitgerust met platen of elementen voor plafondafwerking, voor een verzorgde en discrete verbinding.

Het rookkanaal geëmailleerd staal kan, op aanvraag, worden uitgerust met een geventileerde bekleding. Dit accessoire, uitsluitend compatibel met de aansluitkanalen van Poujoulat, biedt een zeer uitgebreide waaier aan afwerkingen en vermindert sterk de contacttemperatuur van het rookkanaal.