Aansluiting rookkanalen met enkele wand

Wij van Installatiebedrijf Zweers bieden u ook een groot gamma aan van aansluitkanalen die kunnen worden aangepast aan alle configuraties.

De aansluitkanalen garanderen een perfecte dichtheid en bieden verschillende aansluitmogelijkheden dankzij hun vormgeving en de verscheidenheid aan kleuren.

 

logout,

Kitinox
Aansluitkanaal voor open en gesloten haarden

Aansluitkanaal voor open of gesloten haarden, ontwikkeld om bestand te zijn tegen zeer hoge temperaturen. Het is geschikt voor de optimalisatie van de prestaties van verwarmingsapparaten.


logout,

Corten geëmailleerd
Aansluitkanalen voor kachels op hout

Enkelwandige rookkanaal met enkele wand van geëmailleerd staal, ontworpen voor de aansluiting van houtkachels. Dit gamma is beschikbaar in talloze afwerkingen en kan, op aanvraag, worden uitgerust met een geventileerde bekleding.


logout,

Geventileerde bekleding
Bekledingssysteem voor aansluitkanalen

Bekledingssysteem voor aansluitkanalen. De geventileerde bekleding bestaat uit twee schuivende elementen van geverfd roestvrij staal die in alle eenvoud worden geplaatst rond het aansluitkanaal van kachels en inzethaarden. De montage gebeurt snel met behulp van 2 klembeugels.


logout,

Geëmailleerde kachelbuizen voor pelletkachels (mat zwart)

De geëmailleerde kachelbuizen met keramische vezeldichtingen zorgen voor een veilige aansluiting van pelletkachels.


logout,

Luchtdichte verbrandingsluchttoevoerkit

De luchtdichte verbrandingsluchttoevoerkit is bedoeld voor luchttoevoer doorheen een muur naar een houtkachel met gekanaliseerde luchtinlaat. De kit is aangepast aan nieuwe constructies en renovatie, en verduurzaamt de luchtdoorlaatbaarheid van gebouwen.


logout,

Corten staal 2 mm
Aansluitkanaal voor kachels of fornuizen op hout

Enkelwandige rookkanaal, ontwikkeld voor de aansluiting van kachels of fornuizen op hout. De installatie gebeurt zeer snel met een eenvoudige ineensluitende verbinding mannelijk/vrouwelijk.


logout,

Aluminié
Aansluitkanaal voor verwarmingsketels

Aansluitkanaal met starre, enkele wand van gealuminiseerd staal voor verwarmingsketels op gas en stookolie (behalve lage temperatuur en condensatie). Dit systeem verzekert een perfecte dichtheid van het apparaat.


logout,

Condensor
Aansluitkanaal en Kanaalvoering

Enkelwandige rookkanaal wand voor meerdere brandstoffen dat is aangepast aan de rookafvoer van alle types verwarmingsketels op gas, stookolie of hout. Condensor wordt gebruikt in eengezinswoningen en gemeenschappelijke of industriële gebouwen.