Therminox TI-ZI

Therminox TI-ZITherminox TI-ZI Therminox TI-ZI

De geïsoleerde rookkanalen Therminox TI en ZI voor meerdere brandstoffen zijn aangepast aan de rookafvoer van kachels en verwarmingsketels op gas en hout…

Installatiebedrijf Zweers biedt u een betrouwbaar en compleet product voor de realisatie van alle montagetypes, aan binnen- en buitenzijde van eengezinswoningen.

Het Therminox-rookkanaal kan perfect worden geïntegreerd in een nieuwe of bestaande woning. Dit systeem is ontwikkeld om de prestaties van de apparaten te optimaliseren en om bij te dragen aan de thermische opwaardering van het gebouw door het energieverbruik te verlagen.

De Therminox-rookkanalen beantwoorden aan nieuwe bouwvereisten en voorschriften (EPB), voor het garanderen van de luchtdichtheid en de veiligheid van gebruikers.

Installatiebedrijf Zweers biedt u systemen op maat aan, aangepast aan alle projecttypes.
De kwaliteit van de producten van Poujoulat wordt erkend en aangeprezen door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingsapparaten.

Therminox TIZI is gemarkeerd met CE nr. 0071-CPD-0011.

Therminox TI-ZI kan worden uitgerust met een gepatenteerd systeem met isolerende schelp (Coqisol) en afdichtingsplaat (PDSE).